http://m.cdn.blog.hu/cp/cpxteszt/image/CPX%20Sports333.JPG

CPX

Hírek a játékvilágról , tesztelések minden fokon ( PC, PS, XBOX) Ez a CPX! Látogass minket minél többször :) Adminok: Puma, Surranó, Arcaw Tagok: Bauxitvezér, Gyerecsak

Friss topikok

  • Surranó612: Gratulálok Pum@ nagyon jó lett. (2012.06.05. 14:59) A Csapat Intrója
  • Grem: Ez a játék egyszerűen király. IX.-es med tankom van, bár így is kilőnek:), de élvezetes játékot si... (2012.06.04. 19:18) World of Tanks bemutatása

Októberben konzolokra is megjelenik a Crysis 1

[CPX]Puma 2011.09.10. 21:08

 

Akik figyelemmel kísérik a szériával kapcsolatos híreket, azokat biztosan nem érte igazán nagy meglepetésként a port bejelentése, hiszen korábban már hallani lehetett egy ilyen tervről, a projekt azonban csak most lett hivatalos.

A játék valamikor októberben fog digitális formában megjelenni Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, s a tartalom tekintetében szinte érintetlen maradt az eredeti kiadáshoz képest, de mivel a Crytek az eltelt évek alatt sokat tanult a konzolokkal kapcsolatban, finomítottak egy-két dolgon. A kezelés például egy kicsit megváltozott, hogy így jobban igazodjon a kontrollerhez, valamint új grafikai effekteket is bevezettek, amelyeknek köszönhetően igazán szépen fest a játék -- igaz, nem közelíti meg egy csúcskategóriás PC-n látott teljesítményt.



A történet szerint 2019-ben egy óriási meteorit csapódott be a Dél-Kínai tengerben található (képzeletbeli) Lingshan-szigeten, ám ahelyett, hogy azonnal elpusztított volna minden életet a bolygón, egy 2 km hosszú idegen űrhajó bukkant elő, mely megfagyasztotta a sziget egy jókora részét, majd az előözönlő lények megkezdték az inváziót. Szerencsére azonban egy különleges ruhával felszerelt Delta Force egység hamar a helyszínre ért, készen arra, hogy megállítsák a támadást.
Kíváncsian várom a konzolos verziót bár sok meglepetést nem okozhat :)

 

 

Címkék: crysis

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cpxteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr933216743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása