CPX

Hírek a játékvilágról , tesztelések minden fokon ( PC, PS, XBOX) Ez a CPX! Látogass minket minél többször :) Adminok: Puma, Surranó, Arcaw Tagok: Bauxitvezér, Gyerecsak

Friss topikok

  • Surranó612: Gratulálok Pum@ nagyon jó lett. (2012.06.05. 14:59) A Csapat Intrója
  • Grem: Ez a játék egyszerűen király. IX.-es med tankom van, bár így is kilőnek:), de élvezetes játékot si... (2012.06.04. 19:18) World of Tanks bemutatása

Még nem fejeződtek be Matt Bakker kapitány történetei!

[CPX]Puma 2011.08.30. 17:03

A Brothers in Arms-rajongók a szívükhöz kaptak a Furious 4 láttán, hiszen az új játék még csak nem is hasonlít az eddig részekre. Matt Bakert dobták, ahogy a komoly történetet is, és helyette kaptunk egy kesze kusza agyament alternatív múltat  amiben Hitlert egy indián, egy cowboy, egy szanitéc és egy favágó fogja elintézni, valószínűleg valamilyen látványos mátrix módon.

Sokan a bemutató után csüggedten kapkodtak a fejükhöz hogy mi lesz vajon majd  mondván ez már nem lesz a régi, korai volt azonban elfordulni, a Gearbox első embere, Randy Pitchford ugyanis tegnap elmondta hogy nem végeztek Matt Bakerrel és kis csapatával s jelenleg is egy másik játékon dolgoznak, mely tovább viszi az őrmester történetét. Sajnos az már nem derült ki, hogy mikorra várható az új kaland de az biztos, hogy nem a közeljövőben, hiszen a Furious 4 csak 2012-ben esedékes ami ismerjük el be nem holnap lesz.
De addig is mindenkinek kitartás :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cpxteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr153191015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása