CPX

Hírek a játékvilágról , tesztelések minden fokon ( PC, PS, XBOX) Ez a CPX! Látogass minket minél többször :) Adminok: Puma, Surranó, Arcaw Tagok: Bauxitvezér, Gyerecsak

Friss topikok

  • Surranó612: Gratulálok Pum@ nagyon jó lett. (2012.06.05. 14:59) A Csapat Intrója
  • Grem: Ez a játék egyszerűen király. IX.-es med tankom van, bár így is kilőnek:), de élvezetes játékot si... (2012.06.04. 19:18) World of Tanks bemutatása

BlizzCon 2011: Jön a WoW: Mists of Pandaria

[CPX] Arcaw 2011.10.27. 20:33

 Az új csomag a Szövetség és a Horda közti új háborúra összpontosít, melynek kulcsa az új kontinens, Pandaren - ismertette Chris Metzen, a Blizzard fejese. A régóta áhított, pandamacikra emlékeztető új faj belép a köztudatba, valamint a rajongók hosszas kérésére végre elérhetővé válik az új kiegészítőben a Monk Karakterosztály is.A Mists of Pandariában elérhetővé válik a Challenge mód is dungeonökkel, PVE scenariókkal, pet harci rendszerrel, valamint új talent-rendszerrel. A maximálisan elérhető szinteket is kitolják 90-re. 

"A játékosok azt kérdezték tőlünk, hogy mikor játszhatnak a Pandarian fajjal a World of Warcraftban, és izgatottak várjuk, hogy végre számukra megfelelően bevezessük őket Azeroth világába" - mondta Mike Morhaime, a Blizzard vezérigazgatója. "Amellett, hogy lesz új játszható faj és osztály, a Mists of Pandaria rengeteg új tartalmat hoz el és mi nagyon várjuk, hogy további információkat oszthassunk meg mindenkivel a BlizzConon és azon túl." Megjelenési dátum még nincs, de egy korai változat már játszható a BlizzConon.

 

Morhaime lerántotta a leplet továbbá a WoW Annual Passről a konferencia elején. Ha megvásároljuk a hozzáférést, 12 hónapig játszhatunk a World of Warcrafttal, de hozzáférhetünk a Mists of Pandaria bétájához és a Tyrael’s Charger mounthoz is. A WoW 4.3-as patche már a tesztelési fázisban van, hamarosan minden régióban azonos verzióval tolhatják a rajongók, valamint a brazil és a portugál nyelvvel már elérték a tizedik lokalizációt is.

Az Annual Passt már megvásárolhatjuk a Blizzard honlapján, az új infók folyamatosan érkeznek. Egy raklapnyi látnivalók szereztünk a kiegészítőből, tobzódjatok kedvetekre!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cpxteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr163334833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása