http://m.cdn.blog.hu/cp/cpxteszt/image/CPX%20Sports333.JPG

CPX

Hírek a játékvilágról , tesztelések minden fokon ( PC, PS, XBOX) Ez a CPX! Látogass minket minél többször :) Adminok: Puma, Surranó, Arcaw Tagok: Bauxitvezér, Gyerecsak

Friss topikok

  • Surranó612: Gratulálok Pum@ nagyon jó lett. (2012.06.05. 14:59) A Csapat Intrója
  • Grem: Ez a játék egyszerűen király. IX.-es med tankom van, bár így is kilőnek:), de élvezetes játékot si... (2012.06.04. 19:18) World of Tanks bemutatása

Januárban jön a Mass Effect 3 egy- és többjátékos demója

Surranó612 2011.10.21. 20:29

 

A BioWare bejelentette, hogy januárban a Mass Effect 3 szólista és multiplayer demója is meg fog jelenni, mégpedig ugyanazon a napon.

 
A fejlesztők egyelőre nem közölték a pontos dátumot, azt azonban elárulták, hogy az egyszemélyes próbaverziót bárki beszerezheti, ám a multiplayer demóra a többségnek várnia kell. A többszemélyes szekció egy bizonyos ideig csak egy kód beírása után nyílik meg előttünk, ennek a kódnak az egyik beszerzési módja pedig az, ha megvásároljuk a Battlefield 3 gyűjtői kiadását (amelyhez N7-es dögcédulákat is kapunk), de ezen felül is lesz még mód bejutni a tesztelésbe -- igaz, a BioWare erről sem volt hajlandó még beszélni, de november- december környékén már jönni fognak a részletek. 
 

A tesztelési periódus kezdetéről a Battlefield 3 játékosok a beépített hírcsatornán értesülhetnek majd, illetve a hivatalos Mass Effect 3 oldalon való gyors regisztráció után e-mailes figyelmeztetést is kérhetünk, ha az úgy kényelmesebb.  

  

 

 
 
 
 
 
forrás: http://www.pcguru.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cpxteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr803320776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása