http://m.cdn.blog.hu/cp/cpxteszt/image/CPX%20Sports333.JPG

CPX

Hírek a játékvilágról , tesztelések minden fokon ( PC, PS, XBOX) Ez a CPX! Látogass minket minél többször :) Adminok: Puma, Surranó, Arcaw Tagok: Bauxitvezér, Gyerecsak

Friss topikok

  • Surranó612: Gratulálok Pum@ nagyon jó lett. (2012.06.05. 14:59) A Csapat Intrója
  • Grem: Ez a játék egyszerűen király. IX.-es med tankom van, bár így is kilőnek:), de élvezetes játékot si... (2012.06.04. 19:18) World of Tanks bemutatása

Itt a Counter-Strike: Global Offensive bemutatkozó videója

[CPX]Puma 2011.08.30. 16:45

 

A Valve kiadta a Counter-Strike: Global Offensive első trailerét, valamint van egy játékmenet-videónk is.

A Hidden Path Entertainment közreműködésével már javában készül a Counter-Strike-széria legújabb darabja. A játék ugyanis a lényeges pontok tekintetében nem változott az 1.6-hoz vagy épp a Source-hoz képest, de az új játékmenet-elemeknek köszönhetően egy új, és egyben mégis ismerős játékélménnyel szolgál majd nekünk.

A Valve ígérete valamint a kiadott bemutatkozó videó -- szerint új (és régi) pályákra, fegyverekre, játékmódokra és matchmakingre (PC-n lesznek dedikált szerverek) kell számítani, de ami a legérdekesebb, az a Cross-platform Play pont.
Na de helyettünk beszéljenek inkább a videók :)




 

 

Címkék: Counter strike

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cpxteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr983190982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása